VV5: Vera megtámadta lakótársait

VV5 Vera valóságshow villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pornós lány bal lábbal kelt, először Attilával keveredett dulakodásba, majd szép sorjában minden lakótársának nekiment.




A párbajozók és a kis kampánystáb azt a feladatot kapta, hogy egy exlakó segítségével elemezzék a másik fél jó és rossz tulajdonságait. Kinga Szandikát, Seri pedig Olivért állította maga mellé, mindkét csapat a vitriolos humort találta a legmegfelelőbb eszköznek a megoldáshoz. Kingáék produkciója elég gyengére sikerült, nem úgy Veráé, aki annyira ütős beszólásokat prezentált, hogy ismét kinyílt a bicska többiek zsebében. A többieknek ez már annyira sok volt, hogy meg is jegyezték, Seher helyett a pornós viselkedik párbajozóként, amiből aztán ismét csetepaté lett. Miután lecsillapodtak a kedélyek Serry bocsánatot kért Kingától a bunkó stílusért, majd Verát is figyelmeztette, hogy fejezze be ezt a pokróc stílust, mert ez nem az ő párbaja.



Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!


VV5: Nem várnak a párbajig a lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120210-vv5-nem-varnak-a-parbajig-a-lanyok.htmlVV5: Attila mégis a másik szőkét választotta, Vera pedig beindulthttp://www.life.hu/legykepben/20120210-vv5-attila-megis-seherezadet-valasztotta-kinga-pedig-zokogott-es-kiakadt.htmlVV5: Kingát viszi párbajozni Seherezádéhttp://www.life.hu/legykepben/20120208-vv5-szandika-utan-ildikora-is-ramaszott-attila.htmlVV5: Szandika felkorbácsolta Attila ösztöneit gyengéd csókjaivalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120207-vv5-szandika-attila-agyaban-kotott-ki.htmlVV5: Seher retteg a párbajtólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120206-vv5-seher-retteg-a-parbajtol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.