X-Faktor Vastag Csaba bulizás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányos felvétellel szűnt meg Vastag Csaba jófiú imázsa - a 2010-es X-Faktor győzteséről napok óta kering az interneten egy házi videó, amelyen káromkodva pálinkázik.

Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!




cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence
cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A videó pár éve készült, de csak nemrég került nyilvánosságra. Csabi az akkor még hosszú haját összevissza borzolja a fején. A néhány perces felvételen felespohárral a kezükben üvöltöznek a srácok, és biztatják egymást, hogy minél több pálinka fogyjon el.



,,Csabira fogunk koccintani, születésnapja alkalmából! Toljad a páleszt! Szétégeti a beleteket, kihullik a fogad, hogy néztek ki? Mint a f...om kifordítva." - mondta a barátja, aki végig kamerázott. A Blikk megkereste Vastag Csabit is a dologgal kapcsoaltban: ,,Néhány hete hívott fel a cimborám, hogy ellopták a telefonját, de eszembe sem jutott, hogy még benne van a felvétel. Meglepődtem, hogy kikerült az internetre. Láttam a videót, de úgy gondolom, az én életemben is történhet ilyen, a barátaimmal szülinapot ünnepeltünk. Mostanában azonban egyre ritkábban tudok önfeledten bulizni, hiszen rengeteget dolgozom. Remélem, gyerekkori videók nem kerülnek elő rólam, mert ott még ruha sincs rajtam." - nyilatkozta a Blikknek Vastag Csaba.

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.