Nagyon kínos dolog történt az énekesnővel a színpadon

színpad vizelet nevetés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen is ritkán fordul elő - nemrég Marie Osmond énekesnő bepisilt a színpadon.

Tipp! Nagyot hibázott, most az egész világ őt gúnyolja. Kattints a galériáért!


Nagyon kínos dolog történt nemrég az amerikai énekesnővel: a kollégái addig ugratták, amíg több száz ember előtt bepisilt a nevetéstől a színpadon. Az ötvenkét éves Marie Osmond a Bahamákon lépett fel testvérével egy zenés búcsúest keretében. Az estet a turistáknak és a rajongóiknak rendezték. A középkorú hölgy régóta van a showbizniszben, de még ő is zavarba jött, amikor az erőteljes nevetéstől hirtelenjében egy kis tócsa keletkezett körülötte.

A nyolcgyermekes édesanya amikor rájött, mi történt, leguggolt, és a ruhájával próbálta feltörölni a baleset nyomait. Később a szervezők felvittek neki a színpadra egy fehér törülközőt, hogy azzal itassa fel a folyadékot. Testvére, Donny majd megszakadt a nevetéstől...A fiútestvér végül "aranyosnak" nevezte a balesetet, és viccesnek feltüntetve a dolgot, mindössze annyit mondott: "Vajon ki találta ki ezt a tréfát?"

Tipp! Ilyen volt, ilyen lett a 80-as évek szexi bombázója. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.