Sebestyán Balázs Vadon János akvárium Class FM merülés cápák Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi világszenzációt vittek véghez a Morning Show fenegyerekei! Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, a két gyakorlott búvár, és eddig az úszással is hadilábon álló kollégájuk, Vadon Jani a világon először vezetett élő műsort a víz alól, méghozzá cápák és ráják között.

Cápák, ráják, makrélák, polipok, színes halak és korallok voltak Balázs, Feri és Jani alkalmi műsorvezetőtársai egy igazán extrém adásban. A világon még nem volt olyan, hogy három műsorvezető konferenciabeszélgetéssel összekapcsolva élő adást közvetítsen egy vadállatokkal teli medencéből! Balázs és Feri gyakorlott búvár, többször merültek már tengeren. Jani eddig inkább a szárazföldi sportokat részesítette előnyben, azonban néhány búvárlecke után viccelődve merült alá a medencében.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

A galériáért kattints a képre!

"Nehéz beszélni a mai élményről, hiszen minden egyes pillanata új volt számomra. 'Szkafanderben' lenni egészen friss dolog, ugyanis gyakorlatilag két hét alatt faragtak belőlem búvárt. Elképesztő volt, hogy azok az állatok, amelyeket eddig csak a tévében láttam, most egy karnyújtásnyira voltak tőlem" - mesélte Jani. "Külön-külön is óriási élmény egy merülés, de hogy Balázzsal és Ferivel együtt vehettem részt benne, leírhatatlan érzés volt" - tette hozzá a műsorvezető.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

A galériáért kattints a képre!

A rádiósok biztonságáról több búvár gondoskodott, ám így is jól megviccelte Balázst egy kíváncsi cápa, aki közel merészkedve hozzá, megcsípte a lábát. Veszélyes élményekből egyiküknél sem volt hiány, Feri örömmel asszisztált Jani cápaetetéséhez. "A világon elsőnek lenni mindig gyönyörűséges dolog, pláne, ha ilyen extrém történetről van szó! Ráadásul a mai vállalkozásunk igazi technikai bravúr is. Lehet minket bátran követni!" - élcelődött Feri, aki rettenetesen büszke teljesítményükre. Ennyi őrültség után vajon Balázsék ki tudnak még találni olyat, amiben szintén úttörők lehetnek? Ismerve őket, talán legközelebb a világűrből kívánnak jó reggelt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.