Dundika meztelen testével üzletel a népszerű műsorvezető

fotó meztelen Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka azt ígérte, hogy ha napokon belül félmillióan megnézik legújabb videoklipjét, feltölt egy meztelen fotót gyermekének anyjáról, Dundikáról.

Sokan kíváncsiak arra, vajon milyen lehet Dundika meztelenül a szülés után, vagy arra, hogy ott vannak-e a terhesség nyomai az egykori playmate testén. Majka napokkal ezelőtt a közösségi oldalára azt írta, ha új klipje eléri az 500 ezres nézettséget, kitesz egy meztelen fotót "feleségéről". Másnap már elkezdhetett azon gondolkozni, hogyan valósítja meg ígéretét, a nézettség ugyanis már jóval túlhaladta a félmilliót. "Nem felejtettem el az ígéretem, gyúrom Hajnit a meztelenkedésre" - nyugtatta rajongóit Majka.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Az ötlet azonban nem tetszett mindenkinek, sokan kritizálták az újdonsült apuka tervét, és azt nehezményezték, hogy Majka tárgyként árulja kedvesét. "Egyelőre még nem tudom, mikor teszem fel Hajni meztelen fotóját, annyi biztos, hogy közösen fogjuk kiválasztani a képet" - mondta a Borsnak Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.