tehetségkutató ciki Megasztár kínos pillanat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyoncikizték Burgess Benjit és Nagy Adrit a külső megjelenésük miatt. A két megás már túltette magát a történteken.

Tipp! Exkluzív képek a kíméletlen kritikusról! Kattints a galériáért!



A tizenkét Megasztár-döntős közül Burgess Benji mozog a leglazábban a színpadon kívül és a kamerák előtt, pedig nem volt mindig így: az Amerikából jött fiút rendszeresen kikészítették az iskolatársai.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Negyedikes koromban költöztünk Amerikából Magyarországra, ami nehéz időszak volt, mert egyáltalán nem beszéltem magyarul. Aztán borzasztó kiejtésem volt, szemüveges és fogszabályzós is voltam, amiért rengeteget csúfoltak az iskolatársaim. A sok gonoszkodás miatt nem barátkoztam senkivel, magányosnak éreztem magam az iskolában, úgyhogy elkezdtem karatéra járni. Abban sok sikerélményem volt, egészen a barna övig vittem, ami sok önbizalmat adott. A sportot azóta abbahagytam, most az éneklésben szeretnék sikeres lenni, ezért is jelentkeztem a Megasztárba" - világított rá élete sötét korszakára a megasztáros fiú, akihez hasonlóan Nagy Adrit is terrorizálták iskolatársai a külseje miatt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Én is voltam céltábla annak idején az iskolában: sokszor bántottak amiatt, hogy szeplős vagyok, vagy hogy nagyok a szemeim. De még a hajam miatt is értek támadások,amikor túl rövidre vágtuk, akkor Adriánnak csúfoltak folyton és fiúnak hívtak. Ez persze hagyott bennem némi nyomot, mert azóta is szégyenlős vagyok, a színpadot is nehezen szoktam meg, de azzal már nincs akkora gond"
- árulta el a Life.hu-nak a kecskeméti pacsirta, aki azért bevallotta azt is, hogy még mindig a torkában dobog a szíve, amikor nagyközönség előtt kell kieresztenie a hangját.

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.