Bruce Willis forgatás Die Hard - Drágább, mint az életed
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig magára hagyja pár napos lányát Burce Willis.

Bruce Willis napokkal negyedik lánya születése után Magyarországra repül, mert hónapokig itt forgatja majd a Die Hard ötödik részét. A család az Egyesült Államokban marad.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A stáb nagy része már összeállt, sőt néhány apróbb jelenetet már fel is vettek. ,,Willis a mostani tervek szerint az április 16-ával kezdődő héten érkezik majd hazánkba, s úgy néz ki, hogy szállodában fog lakni. A filmet nagyrészt itt forgatják, de a szerb fővárosba is ellátogat a stáb. Nagyjából május végén, a forgatás felénél a tengeren túlra is visszautazik majd egyszer a sztár, hiszen vasárnap született lánya és felesége otthon marad. Az újszülöttnek egyébként sem ajánlatos az utazás, emellett a zsúfolt, kemény akciójelenetekkel tarkított napokban alig lesz szabadideje a színésznek" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő informátor a Borsnak.

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



A lap szerint szó volt egy luxusingatlan kibérléséről is, ám végül az ötletet elvetették. Állítólag az M1 és M7-es autópálya bevezető szakaszát lezárják a forgatás miatt. ,,A Borsban is megjelent autópályás jelenetről én is hallottam, de úgy tudom, hogy azt még a Balaton-szezon előtt, májusban leforgatják, és maximum két-három munkanapot vesz igénybe. Egyébként úgy tudom, hogy igazak a budai rakpart lezárására vonatkozó találgatások is. Itt egy helikopterrel és kisrepülőkkel "dúsított" jelenetet forgatnak majd. Mivel az adott rész nappal játszódik, a reggeli és a délutáni csúcsforgalom között kell majd felvenni. Úgy tudom, hogy a katonai gépeket a honvédség szolnoki bázisáról kölcsönzik, s vagy Budaörsön, vagy Tökölön lesz a kiinduló bázis. Véleményem szerint a budaörsi helyszín az autópálya és az esetlegesen ott leforgatott jelenet miatt is kézenfekvő lehet, ám ott dolgozó ismerősöm még nem tud a forgatásról. Persze lehet, hogy csak előttem titkolózik" - tette hozzá az informátor.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.