tehetségkutató Megasztár Megasztár 6 kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 6 negyedik döntőjében az énekespalánták mellett a filmslágerek kapták a főszerepet. Ezen az estén Kullai Timi bizonyult a leggyengébbnek, így neki jövő héten már nem kell készülnie.

Nagy Kristóf Bozont a Smash Mouth All Star című számával kezdte az estét, amivel egyből megnyerte magának Falusi Mariannt. A stílusos rövidnadrág alapos kielemzése után az értékelés további része már arról szólt, hogy Bozont sunyiban megszegi a Megasztár villa házirendjét.

Szakos Andrea Beyoncé Listen című dalával próbálta meggyőzni a zsűrit, akik a dal ajnározása után Andi megjelenését vették górcső alá. Az énekesnő a dicsérő szavak után még egy kicsit magyarázta a bizonyítványát és elárulta, hogy próbálja kizárni az otthoni elvárásokat, amik egyébként folyamatosan feszélyezik.

Kullai Tímea az eddigi pörgős dalok után Cserháti Zsuzsa Boldogság, gyere haza című slágerével állt ki a színpadra. Bereczkinek nem jött be annyira a produkció, de Falusi Mariann és Mester Tomi is kritizálta a befordulós szám 2012-es feldolgozását.

Burgess Benji ezúttal a saját zenekarával állt ki Bochkorék elé, akikkel a Jóbarátok főcímdalát adta elő. Mester Tomi szerint Benjamin ezúttal sem találta el a hangokat, Falusiék szerint pedig megint a táncikálással próbálta elterelni a figyelmet a pontatlanságokról.

Farkas Jenser Balázs a Somewhere Over the Rainbow örökzöldet dalolta el egy szál gitárral, amivel Mester Tomit és Falusi Mariannt azonnal meggyőzte, Bochkor Gábor viszont csak annyit emelt ki, hogy boldogsággal töltötte el a szívét, hogy Bazsi nem hawaii ingben adta elő a számot.

Talán Attila az Aerosmith I don't Wanna Miss a Thing című dalával indult harcba a zsűri jóindulatáért. Bereczki szerint a fiú most volt a legjobb az eddigi szereplése során, ennek ellenére még mindig sok hamis hangot hallott. Mester Tomi szerint erőltetett volt a produkció, míg Falusi szerint bátortalan.

Nagy Adri Sting és a Sugababes által is énekelt Shape of my Heart slágerét vitte színpadra, amit a zsűri alaposan lehúzott, csak Bochkor mondott néhány pozitív gondolatot. Adri csodálkozott az őt ért kritikán, mert úgy érezte, hogy sokat fejlődött az elmúlt napokban.

Christina Aguilera Car Wash című számával állt ki a színpadra Radics Gigi. Bochkor szerint túlgörcsölte a dolgot Gigi, ennek ellenére profi volt az előadása. Mester Tominak az tetszett a legjobban, hogy még sosem látott Radicshoz hasonló alázatos énekesnőt Magyarországon.

Bihal Roland Seal bőrébe bújt a Kiss From a Rose eléneklése erejéig. Mester szerint Bihal még nem elég karizmatikus, Bochkor pedig csak énekben hasonlította Bihalt az eredeti előadóhoz, mert látványban szerinte gyengén teljesített.

Kullai Timi, Bozont és Talán Attila került első körben a veszélyzónába, ahonnan Talán jutott tovább a következő adásba. Bereczki Zoli végül Bozontnak szavazott bizalmat, így Kullai Timi már biztos, hogy nem lesz az év hangja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.