Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségét

Sarka Kata Kasza Tibor vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibinek végre sikerült levetkőztetnie Sarka Katát.

Kasza Tibor állítja, szinte alig kellett utómunkát végezni az új képeken, melyek Hajdú Péternek is tetszenek. "Már vagy két hónapja megbeszéltük, hogy Tibi készít rólam pár képet, aztán vagy ő nem ért rá, vagy én, de most végre összejött! Ennél 'durvább' fotók is születtek már rólam annak idején... Szerettem volna, ha most is készül rólam egy jó képanyag, és tudtam, hogy Tibire rábízhatom magam" - mondta a kétgyermekes anyuka a Borsnak. Kata elárulta azt is, hogy férje, Hajdú Péter is nagyon elégedett a fotókkal.

Fotó: Kasza Tibor
Fotó: Kasza Tibor

Kattints és nézz sok szexi képet Sarka Katáról!

"Az első, profi fotósorozatomnak is Kata volt a modellje, és azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Mivel már régen dolgoztunk együtt, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy újra lefotózzam. Katával remekül lehet együtt dolgozni, és csodálatra méltó, hogy két gyerek után is tökéletes az alakja. Ezzel a sorozattal őt akartam megajándékozni, mert úgy éreztem, az 'igazi Sarka Kata' olyan, ahogyan én látom, illetve, ahogyan én megörökítem a képeken. Ez a sorozat a jó ízlés határain belül mozog, nem szimpla aktképek, van bennük misztikum, ugyanakkor őszinteség is. Akár hiszik, akár nem, nincs túl sok utómunkálat a képekkel. Semmilyen drasztikus beavatkozást nem kellett végeznem, bármikor megmutatom a nyers fotókat is" - vallotta Tibor a Borsnak.

Tipp! A nő, aki divatot csinált a mozgásból. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.