Nagy Kristóf Bozont szavazás Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Kristóf Bozontnak kellett távoznia a Megasztár 6 e heti döntőjéből, ahol, miután elénekelték kedvenc dalaikat, az énekeseknek még duett felállásban is bizonyítaniuk kellett.

Szakos Andi Lady Gagaként érkezett a magasból a Megasztár színpadára, hogy eldalolja a Born This Wayt. A zsűri az előző hetekhez hasonlóan ma este sem tudott szó nélkül elmenni a tiszavasvári lány jelmeze mellett, ugyanakkor a dicséreteket is bő kézzel szórták a megszeppent lánynak.

Nagy Kristóf Bozont a Soul Asylum Runaway Train című dalát választotta, hogy lírai oldalát is megvillanthassa. Bereczki Zolinak azonban hamis hangok ütötték meg a fülét, és ezt nem is felejtette Bozont orra alá dörgölni. Falusi ennek ellenére imádta, hogy a dal hangulata miatt a rockerfiú az átlagosnál visszafogottabban viselkedett.

Farkas Jenser Balázs most is nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis egy U2-számot vállat be. A Pa-Dö-Dö énekesnőjét lenyűgözte a Balázsból áradó férfierő, de Bochkor és Mester is egy emberként ajnározta a fiút.

Burgess Benjamin ma este Tom Jones Kiss című slágerét tette a magáévá, amitől teljesen lehidaltak Bereczkiék. Falusi és Bocsi is rácsodálkozott, hogy a tizenhét éves fiú végre felnőtt lett. A műsor során ez volt az első alkalom, hogy mind a négy zsűritag elégedett volt Burgess teljesítményével.

Talán Attila meglepő módon egy csajbanda, a Heart Alone című dalát választotta. Bereczki szerint ez a dal is hamis volt, ezért felszólította a fiút, hogy foglalkozzon többet a hangképzéssel. Falusinak ma minden tetszett, így Talán lírai előadása is.

Radics Gigi a Dreamgirls And Im Telling You című betétdalával énekelte le a csillagokat az égről. Mester Tomi kis híján meghatódott Gigi produkciójától, Falusi pedig csak mosolygott... Bochkornak viszont az tetszett nagyon, hogy Gigi a szám alatt nem koreográfiából mozgott, hanem érzésből.

A döntő második felében duettekben nyomultak a megák. A Take That Relight My Fire feldolgozása nem aratott nagy sikert Burgess és Bozont előadásában. Olyannyira nem, hogy Bereczki szerint egyenesen rossz dalt választottak és egyébként sem csípi a fiúzenekarokat, ezért inkább nem ment bele mélyebben a véleményének kinyilvánításába. Falusinak sem jött át a dolog, túl lassúnak találta a produkciót. Mester Tomi szerint Take That paródiának is elment volna az előadás, Bochkor azonban hatalmas fejlődést tapasztalt a két fiú teljesítményében.

Jenser és Talán az Extreme More Than Worlds című dalát adta elő. Falusi Mariann úgy vélte, hogy a két fiú jót tett egymásnak, Bereczki viszont nem értett vele egyet, mert szerinte inkább lehúzták egymás teljesítményét. Bochkor inkább nem szólt bele a zsűritagok vitájába.

Utolsóként Radics Gigi és Szakos Andi Aretha Franklin Respect című slágerét prezentálta. A közönség vastapssal ünnepelte a két lányt. Mester Tomi még sosem hallott ennél jobb duettet a Megasztár eddigi történetében. Falusi pedig azt sem tudta eldönteni, hogy melyik lány énekelt jobban. Bereczki szerint állati volt.

Az est sztárfellépője az Anna and the Barbies volt. Első körben Farkas-Jenser Balázs, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila kapta a legkevesebb szavazatot, ahonnan Talán Attilát szavazták vissza a nézők. Bozont és Balázs párosából végül az utóbbinak adott újabb lehetőséget a hetes feladatát betöltő Mester Tomi. A rockerfiút nemcsak a közönség, hanem Bereczki és Mester is állva tapsolva búcsúztatta.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.