Erre várt szinte az egész világ: végre megszületett az énekesnő gyermeke

anyuka szülés Jessica Simpson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megszületett Jessica Simpson első babája, Maxwell.

Jessica Simpson kislánya, Maxwell Drew Johnson 4,6 kilósan született meg helyi idő szerint kedd reggel Los Angelesben. Az énekesnőnek és párjának, Eric Johnsonnak ő az első közös babája. "Eric és én örömmel értesítünk benneteket, hogy végre megszületett Maxwell Drew Johnson. Nagyon köszönjük a tőletek áradó szeretetet, támogatást, és azt, hogy szorítottatok nekünk. Ez életünk legcsodásabb eseménye" - írta Jess a honlapján. Jessica hasa már hatalmas volt az utóbbi hetekben, így két hónapja mindenki azt találgatta, vajon mikor szül meg a nagyon is pocakos anyuka.

AFP
AFP

Jessica és kedvese hat hónap randizgatás után 2010-ben jegyezték el egymást. Az esküvőt a baba születése utánra tervezik. Jessicának nem ez lesz az első házassága: 2002-2005 között Nick Lachey felesége volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.