Zalatnay Sarolta rajongó kihallgatás rendőrség börtön csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Zalatnay Saroltának már soha nem lesz nyugta, most állítólag családi konfliktus miatt kell kihallgatásra mennie.

Az egykor nagyon is népszerű magyar énekesnőt nemrég feljelentették, ő azonban kijelentette, hogy ártatlan. "Aki engem feljelentett, az vagy bosszút akar állni, vagy pénzt akar kiszedni belőlem - esetleg mindkettőt" - nyilatkozta Zalatnay Cini a Blikknek. A bulvárlap kiderítette, mi is áll a feljelentés hátterében.

TV2/www.sajtoszoba.tv
TV2/www.sajtoszoba.tv

Az énekesnő ügyvédje a bulvárlapnak elmesélte, hogy a történet jó tíz évvel ezelőtt kezdődött. Ekkoriban Cini egyik nagy rajongója és később jó barátja pénzzel segítette az énekesnőt, akinek a botrányok miatt nem volt elég fellépése. A sztár akkor, állítása szerint, visszafizette a kölcsönt, a rajongó felesége viszont mást állít. Ő jelentette fel csalással az énekesnőt, mondván: a kölcsönt a mai napig nem adta vissza.

A bulvárlap információi szerint a rajongó és a felesége már nem élnek együtt. A csavaros történetnek ezzel nincs vége: a rajongó, aki bizonyítani tudná Zalatnay Cini ártatlanságát, jelenleg egy másik ügy miatt előzetes letartóztatásban ül. Ráadásul az asszony, aki a feljelentést tette, házassága megromlásáért is Zalatnayt hibáztatja, ami nem vet túl jó fényt az énekesnőre.

Az énekesnőt egyszer már elítélték három évre csalásért, amelyből két évet le is ült a börtönben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.