VV Gigi Való Világ tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen szokatlan képeket töltött fel magáról az egyik közösségi portálra VV Gigi.

A villa egykori konyhatündére egy igen dögös ruhában, piros csíkos zokniban és fehér kesztyűben pózol egy tengerparti szórakozóhelyen.

http://szexplaza.hu
http://szexplaza.hu


"Azért jöttem ki dolgozni Mallorcára, mert visszahívtak. Ugyanott táncolok most is, mint tavaly és azelőtt. Örülök, hogy ismét kint melózhatok, mert azt csinálhatom, amihez értek, s amit szeretek. Végre ismét színpadon lehetek. Olyan ez az egész, mint Ibiza a hatalmas partijaival. Gyakorlatilag egy óriási szórakoztatóegység az egész sziget. Nálunk is minden este van valamilyen show, úgyhogy nem unatkozom. A színpadi és az akrobatikus tánc mellett több feladatom is van. Volt, hogy az énekesnő mögött táncoltam, de olyan is előfordult, hogy image girl voltam. Ilyenkor gyakorlatilag csak annyi a dolgom, hogy szép legyek. Mielőtt bárki másra gondolna, csak táncolok! Hamarosan kijön hozzám a párom is. Úgy tervezem, a nyár végéig kint maradok" - mesélte a lány a Blikknek.

www.playboy.hu
www.playboy.hu


"Ez egy nagyon kényelmes munka, de természetesen nem ez életem célja. Nyár végén hazamegyek néhány hétre. Akkor szeretnék részt venni egy nagyszabású levegőakrobata show-ban. Ősztől azonban ismét külföldön akarok dolgozni. Pár éven belül össze akarok hozni egy jól működő, pénzügyi befektetésekkel foglalkozó vállal­kozást, ezért évek óta félrerakom a pénzt, amit kint keresek" - tette hozzá az egykori villalakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.