Meglehetősen szokatlan képeket töltött fel magáról az egyik közösségi portálra VV Gigi.

A villa egykori konyhatündére egy igen dögös ruhában, piros csíkos zokniban és fehér kesztyűben pózol egy tengerparti szórakozóhelyen.

http://szexplaza.hu


"Azért jöttem ki dolgozni Mallorcára, mert visszahívtak. Ugyanott táncolok most is, mint tavaly és azelőtt. Örülök, hogy ismét kint melózhatok, mert azt csinálhatom, amihez értek, s amit szeretek. Végre ismét színpadon lehetek. Olyan ez az egész, mint Ibiza a hatalmas partijaival. Gyakorlatilag egy óriási szórakoztatóegység az egész sziget. Nálunk is minden este van valamilyen show, úgyhogy nem unatkozom. A színpadi és az akrobatikus tánc mellett több feladatom is van. Volt, hogy az énekesnő mögött táncoltam, de olyan is előfordult, hogy image girl voltam. Ilyenkor gyakorlatilag csak annyi a dolgom, hogy szép legyek. Mielőtt bárki másra gondolna, csak táncolok! Hamarosan kijön hozzám a párom is. Úgy tervezem, a nyár végéig kint maradok" - mesélte a lány a Blikknek.

www.playboy.hu


"Ez egy nagyon kényelmes munka, de természetesen nem ez életem célja. Nyár végén hazamegyek néhány hétre. Akkor szeretnék részt venni egy nagyszabású levegőakrobata show-ban. Ősztől azonban ismét külföldön akarok dolgozni. Pár éven belül össze akarok hozni egy jól működő, pénzügyi befektetésekkel foglalkozó vállal­kozást, ezért évek óta félrerakom a pénzt, amit kint keresek" - tette hozzá az egykori villalakó.

 

Súlyos balesete után agyhalottnak nyilvánították a világsztár mostohafiáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120709-sulyos-balesetet-szenvedett-a-vilagsztar-usher-mostohafia.html Máris bepasizott az elhagyott magyar zenész feleségehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120709-bepasizott-somlo-tamas-felesege.html Már 12 évesen is nőies idomokkal domborított Megan Fox - Íme a róla készült gyerekkori fotókhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120708-mar-12-evesen-is-noies-idomokkal-domboritott-megan-fox.html Sztárok vallása? - A szcientológiai egyház titkos életehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120706-sztarok-vallasa-a-szcientologiai-egyhaz-titkos-elete-tom-cruise.html Hihetetlen a hasonlóság a két színésznő között - Az elhunyt dívát utánozza a botrányos sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120705-nagyon-hasonlit-egymasra-liz-taylor-es-lindsay-lohan.html