Falusi Mariann párkapcsolat szerelem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariann néhány héttel ezelőtt szakított a kedvesével, de nem volt sokáig magányos - az énekesnő újra szerelmes.  

Az énekesnő csak nagyon szűkszavúan nyilatkozott új partneréről: "Vidéki srác, nagyon energikus, és persze fiatalabb nálam vagy tíz évvel. Szinte az összes kapcsolatom ifjabb volt, nem tudom, mi az oka, valószínűleg olyan pörgős életet élek, amit csak a fiatalok bírnak mellettem" - tudtuk meg a Blikktől.

Foto: TV2
Foto: TV2

Előző kedvesét még a szentendrei uszodában ismerte meg az énekesnő, de az ő kilétét sem fedte fel a nyilvánosság előtt. "Vele szép csendesen elhalt, barátsággá szelídült a kapcsolatunk. Azt hittük, hogy valami majd feltámad, de nem így alakult. Nem is baj, bizonyos kapcsolatok anélkül is szépek és értékesek, hogy örökké tartanának" - nyilatkozta Mariann a Blikknek.

A Megasztár egykori zsűritagja az utóbbi időben többször is úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy vágyik már egy komoly kapcsolatra, érett is hozzá, de esze ágában sincs rágörcsölni a dologra.

Forrás: Blikk


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.