A ValóVilág negyedik szériájából megismert fekete szépség alig pár évvel ezelőtt még maga is arra várt, hogy profi szereplőválogatók adjanak neki esélyt arra, hogy megmutassa magát, és szerepelhessen az RTL Klub műsorában. Mostantól viszont már Anikó kezében van sok, ismertségre vágyó ismeretlen sorsa.


A valóságshow-hős a BeleValóVilág műsorvezetői széke óta nem dolgozott az RTL Klub kötelékében, a közelmúltban azonban új szerepkörben mutatkozhatott be. Anikó ugyanis A gyanú árnyékában című dokureality készítésében kapott szerepet, ő az egyik, aki kiválasztja, hogy melyik jelentkező lesz alkalmas valamelyik karakter megformálására a műsorban.Fotó: Mudra László [origo]
Kattints és nézd meg Anikót rúdtáncolni!

"Már az első szériában is az egyik tagja voltam a castinggárdának" - magyarázta a Blikknek a huszonhárom esztendős lány, aki olyan jó munkát végzett, hogy már a második felvételsorozatra válogatja a szépreményű amatőröket. "Én jelentkeztem, hogy szeretnék dolgozni, a haknizásból sajnos nem nagyon lehet megélni. Aztán jött ez a lehetőség, amelyen kapva kaptam. Heti öt napot dolgozom most. Elég furcsa az egész helyzet, nagy rajtam a felelősség, de megpróbálok odafigyelni, és tanulni a sok profitól" - tette hozzá a korábbi valóságshow-hős.

"Az is nagyon érdekes, ha műsort vezetek, de a háttérmunka is vonzó. Egyelőre úgy tűnik, nem megy rosszul, a főnökeim meg szoktak dicsérni" - árulta el Anikó.
VV Anikó: "Megöltem a kapcsolatunkat!"http://www.life.hu/legykepben/20120514-vv-anikot-megcsalta-istenes-bence-szakitott-az-rtl-klub-ket.html VV Anikó tehetséges a rúdonhttp://www.life.hu/life/galeria/20110815-vv-aniko-rudtancolni-tanul-pirner-almatol.html VV Anikó őszinte vallomása: "Többször is kényeztettük egymást!"http://www.life.hu/szeress/20110505-vv-aniko-haromszor-kenyeztette-a-paplan-alatt-szandikat.html Így bulizik a magyar celebvilág krémjehttp://www.life.hu/legykepben/20120717-balaton-sound-puskas-peti-es-baronits-gabor-meselt-alkoholrol-es.html Szívinfarktust kapott Michael Clarke Duncanhttp://www.life.hu/legykepben/20120717-szivinfarktust-kapott-michael-clarke-duncan.html Gyermeket akar szülni a nemrég eljegyzett fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120716-mindossze-19-eves-de-mar-gyereket-akar-miley-cyrus-liam.html Beszólt a celebeknek és összekeverte vendégei nevét élő adásban a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120717-karasz-robi-a-tv2-mokkajanak-musorvezetoje-beszolt-a-celebeknek-elo.html Fia halála után megszólalt Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-fia-halala-utan-megszolalt-sylvester-stallone.html Eltűnt édesapját keresi a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-eltunt-edesapjat-keresi-a-valovilag-sztarja-vv-veronika.html Íme az 5 legszexibb ajkú hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-angelina-jolie-monica-bellucci-es-penelope-cruz-a-legszexibb-ajku.html