rúdtánc Megasztár Dér Heni mozgás sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni több fronton is a csúcsra tör. Hangja mellett a testét is tökéletesre szeretné fejleszteni, ezért hetente több órát pörög a rúdon.

Új hobbit talált magának Dér Heni, aki rúdtánccal igyekszik még vonzóbbá alakítani testét. Bár az első időszakban a célként kitűzött szexis és vonzó külső helyett a testét elborító kék-zöld foltokkal kellett szembesülnie, formái egyre inkább kezdenek olyanná alakulni, amire mindig is vágyott.

Fotó: Just Creative
Fotó: Just Creative

"Nem azért vágtam bele a rúdtáncba, hogy a pasimnak tetszem! Leginkább magamnak szeretnék megfelelni. Mindig is azokat a sportokat, mozgásformákat szerettem, amelyeknek viszonylag gyorsan van látványos eredménye. Szexivé, nőiessé tesz, és olyan szálkásan izmos testet épít, amelyet már régóta szeretnék. Egy énekesnőnek a színpadon sokszor meggyűlik a baja a magas sarkú cipőben való mozgással, ám most ennek is kitanulom minden csínját-bínját. Az edzések itt végig tűsarkúban zajlanak, és ez nagy segítség nekem a fellépésekhez, akár a színházról, akár a zenekari produkciókról legyen szó" - nevetett a Sugarloaf együttes énekesnője, aki már kezdőként is bemutatja tudását - felkapja a tánccipőjét és hajnalig csak pörög-pörög.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.