Beismerte homoszexualitását a Megasztár énekese

beismerés Megasztár homoszexualitás Mujahid Zoli énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mujahid Zoli nemrég elmondta legféltettebb titkát.

Tipp! Őrjítően szexi csaj lett a 45 éves színésznőből! Kattints a képekért!






Zoli azt is elmondta, korábban megpróbált szorosabb kapcsolatot kialakítani lányokkal, járni velük, mint ahogy más srácok, de nem ment. "Voltak barátnőim, de egyszerűen nem működött. Azt hiszem, ez egy veleszületett dolog, nem akarom szégyellni, titkolni, nem akarok rettegésben élni. Azt mondják, aki művész, abban jobban benne vannak az ilyen típusú hajlamok. Három-négy évvel ezelőtt még biztosan nem vállaltam volna, a kérdéstől is féltem, de ma már túl vagyok rajta. Belefáradtam a titkolózásba, lelkileg, testileg végre harmóniába kerültem magammal" - tette hozzá az énekes. "Nem vagyok az a bulizós típus, bizonyos dolgok kifejezetten taszítanak is a melegeknek szóló szórakozóhelyeken, főleg a túlságosan kirívó emberek. A netes társkeresés volt így az egyetlen megoldás számomra, de ennek is vannak buktatói. Kaptam is leveleket, hogy tényleg én vagyok-e. Igen, én vagyok" - tette hozzá.

Fotó: Baksa Norbert
Fotó: Baksa Norbert

Az énekes azért is tárulkozott most ki, mert újra Magyarországon próbál szerencsét. "Nagyon hiányoztak a barátaim, mégiscsak magyar vagyok, hazahívott a honvágy. Kint elfogadtak, sok meghallgatáson rá is csodálkoztak a hangomra, de kelet-európaiként nem sok esélyem volt. Amióta itthon vagyok, elkezdtem az új projektemmel foglalkozni, más irányba megyek, mint eddig. Csak nagyon nehéz a zenélés, mert nulláról kell újraépítenem magam most, hogy egy évig távol voltam. Kell magam mögé egy stáb, hogy működőképes legyen minden" - mesélte Mujahid Zoli a Blikknek.

Tipp! A magyar modell megtépte a híres divatfotóst! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.