halál Grace Kelly Monaco autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évtizede, 1982. szeptember 14-én halt meg Gracia (Grace) Patricia Kelly.

Az Oscar-díjas amerikai színésznő 1956. április 19-én házasodott össze III. Rainier monacói herceggel. 1982. szeptember 13-án, 52 éves korában Grace hercegnő autóbalesetet szenvedett Monacóban. Nem nyerte vissza az eszméletét, és másnap belehalt sérüléseibe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kép 1966 áprilisában készült Sevillában, ahol Grace férjével izgult végig egy bikaviadalt.

A hercegnőről Takács Nóra is írt már korábban.

Erdélyi Mónika több kilótól megszabadulva, topformában tér visszahttp://www.life.hu/legykepben/20120913-monika-lefogyott-de-meg-4-kilotol-szabadulna-joshi-megjosolta-a.html"A lányom más" - A TV2 sztárja félti lányát a megkülönböztetéstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120912-gombos-edina-kislanya-miranda-masmint-a-tobbi-gyerek-megkulonboztetestol-feltik.htmlElkapta a hév Tóth Gabit, a színpadon esett neki szerelménekhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-toth-gabi-enekesno-koncert-szinpadon-kapta-el-a-hev-es.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.