sajtótájékoztató mellbimbó műsorvezető szexi Liptai Claudia szupersztár villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia este már nem volt annyira laza, mint délelőtt, ugyanis egy sokkal szolidabb öltözékben, alaposan begombolkozva  partizott egy megnyitón. A Life.hu-nak Liptai menedzsere elmondta, hogy nem egy megtervezett akció volt a reggeli mellbimbó-mutogatás.

Este már nem mutogatta mellbimbóját Liptai Claudia, aki nyakig begombolkozva jelent meg a Klotild-palotában kialakított legújabb luxusszálloda és étterem megnyitóján. Bár a termekben hőség volt, Claudia egy pillanatra sem gombolta ki blézerének gombjait, míg a többi sztárvendég nyitott estélyi vagy koktélruhában partizott. Claudia tegnap egy áttetsző kék felsőben jelent meg a TV2 sajtótájékoztatóján, ahol bejelentették, hogy a november elején induló SuperTV2 egyik vezető arca lesz.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Otthon, a reggeli ruhaválasztásnál nem tűnt fel Claudiának, hogy a helyszínen a blúza a speciális fények és vakuk hatására áttetszővé válik. Tehát nem megtervezett akcióról volt szó. Ha Claudia nyakig begombolkozva érkezik, személye akkor is napokig témát szolgáltatott volna, ugyanis ő egy szupersztár" - mondta a Life.hu-nak menedzsere, Kende-Hofherr Kriszta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.