ügyvédi kamara praxis VV Eszter ügyvédnő jog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év kihagyás után újra praktizál VV Eszter, azaz dr. Dadi Eszter, igaz, nem a fővárosban, hanem vidéken, ahová férjéhez költözött - árulta el a Life.hu-nak az ügyvédnő.

Eszter tevékenységét még bevonulása előtt felfüggesztette, mégis eljárást kezdeményeztek ellene, amikor még a villában tartózkodott. A kamara szerint a műsorban több alkalommal is ügyvédhez nem méltó módon viselkedett. Az első márciusi tárgyaláson nyerhetett először betekintést abba, hogy pontosan mit tartottak aggályosnak a kamara tagjai. Végül május végén egy közel százoldalas beadványban védte meg magát. Az ügyvédnő, akit a kamara végül nem marasztalt el, a családi boldogságot választotta, és a nyáron férjhez ment Morva Imre vállalkozóhoz.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

"Megküzdöttem a kamarával és végre újra aktívan tevékenykedem. Tizenegy hónap kihagyás után újra kezembe vettem a szárazbélyegzőmet. Átjegyzés alatt áll a praxisom, vidéken, Dunaföldváron fogom folytatni a pályámat. Úgy tűnik, hogy a korábbi budapesti irodámra is találtam bérlőt, így már valóban nem sok minden köt a fővároshoz. Mivel egy kisvárosban leginkább szájhagyomány útján terjed, hogy dolgozom, az emberek kíváncsiak rám, hogy ki vagyok és felkeresnek ügyes-bajos dolgaikkal. Szerencsére elégedettek a munkámmal az ügyfelek, így nem kell félnem, hogy nem lesz elfoglaltságom. Már nem szeretnék 8-10 órában dolgozni, mint korábban, napi 4-5 óra munkára gondoltam, a többit a családommal, a férjemmel szeretném tölteni. Boldog és elégedett vagyok az új életemmel" - mondta el megkeresésünkre VV Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.