A színpadon hányta el magát az ismert énekes

hányás Justin Bieber koncert rosszullét tinisztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncertje alatt lett rosszul és hányta el magát Justin Bieber, aki nem is egyszer, hanem kétszer könnyített magát egyetlen fellépés alatt.

A 18 éves popsztár állítólag tejet ivott arizonai koncertje előtt, és ez tette tönkre a gyomrát olyannyira, hogy az "Out of Town Girl" című száma előadása közben egyszerűen hátat fordított a közönségnek és elhányta magát. Ezután leszaladt a színpadról, majd visszatérte után egy lassú számmal folytatta a show-t. Csakhogy a rosszullétnek itt még nem volt vége: a "Beauty and the Beat" című dal közepén ismét leszaladt a színpadról, 5 percre megszakítva a show-t.

Miután ismét színpadra lépett, érdekes kérdést tett fel a közönségnek: "Nagyon rossz érzés, hogy a show alatt lettem rosszul. Szerettek azért annak ellenére, hogy a színpadon hánytam el magam? Oké, szóval életem legjobb koncertjét szerettem volna adni ma, úgyhogy nem bánjátok, ha folytatom?" - tette fel a kérdést Justin, aki valóban különleges előadással készült, ugyanis épp ezzel a koncertjével szeretett volna tisztelegni legnagyobb rajongója, a néhány napja elhunyt, 6 éves Avalanna Ruth előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.