Szellemmel szexelt a világsztár

szex spiritualitás Kesha szellem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szellemmel voltak szexuális kalandjai Keshának, aki állítja: ez a különleges kaland egy új dal megírására sarkallta őt. 

Eddig sem tűnt hétköznapi lánynak Kesha, aki vagányságáról, szabadszájúságáról híres. Most azonban még tőle is egészen váratlan kijelentésre ragadtatta magát. "Legutóbbi spirituális világ körüli utamon szexeltem egy szellemmel. Épp azért keltem útra, hogy olyan élmények érjenek, amelyek segítenek az új dalok megírásában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Természetesen ez a különleges esemény is inspirált egy új szerzeményt" - vallotta be az énekesnő, aki a szellemmel való erotikus kalandja kapcsán írta meg Supernatural, magyarul Természetfeletti című számát. Kesha spirituális utazása nemcsak e szélsőséges szexaffér miatt marad emlékezetes, hiszen az előadó, dalszerző az út során bébi oroszlánokat gyógyított és fehér cápákkal is úszott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.