Mindenkit lenyűgözött Leona Lewis, aki vasárnap este tért vissza a rivaldafénybe egy fantasztikus produkcióval. Az énekesnő, aki 2006-ban nyerte meg az X-Factort, Troubled című számát adta elő és olyan elsöprő sikert aratott, amellyel gyakorlatilag elvonta a figyelmet az idei versenyzőkről.

Az X-Factor történetének egyik legnagyobb sikersztorija Leona Lewis, aki 2006-ban elsöprő magabiztossággal és fölénnyel nyerte meg a tehetségkutató műsort, és azóta több hatalmas sikert könyvelhetett el.

Forrás: AFP

Az énekesnő az utóbbi időben kicsit eltűnt a kíváncsi tekintetek elől, de úgy tűnik, ez csupán átmeneti volt. Leona ugyanis most vasárnap igazi bombaként robbant be az X-Factor legújabb sorozatának sztárfellépőjeként. Egy csodálatos, sötétkék Ariella Couture nagyestélyiben énekelte el a héten megjelent Troubled című számát, amelyet korábbi párjának, Lou Al-Chamaa-nak írt. Az énekesnőt a közönség olyan egyöntetű rajongással fogadta, hogy Leona gyakorlatilag nagyobb figyelmet kapott ezen az estén, mint a tehetségkutató versenyzői. "Lenyűgöző volt, csodálatos. Leona olyan átütő tehetség, úgy meg tudja babonázni a közönséget, mint nagyon kevés más előadó" - árulta el rajongva az egyik néző. A visszatérésről készült képeket itt nézheted meg.

Milliókért figyeltethették meg az ismert magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121008-milliokert-figyeltethettek-meg-az-ismert-musorvezetot.html Zámbó Krisztián kapott még egy esélyt - Kialakult az idei X-Faktor döntős csapatahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-keresztes-ildiko-es-nagy-fero-csapata-is-osszeallt-az-xfaktorban.html Új életet szeretne kezdeni a gyermekeivel Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-uj-eletet-szeretne-kezdeni-valasa-utan-a-mokka-musorvezetoje-demcsak.html Lisa visszatérhetett a természetbehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121005-lisa-visszaterhetett-a-termeszetbe-nemetorszag-fokak.html Pornóvillában enyelgett a lányokkal az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-delhusa-gjoni-szerelmi-feszke-pornosok-tanyaja-cicciolina-testverenek-a-luxusvillajaban.html Király L. Norbit anyagilag segíti egykori mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-keresztes-ildiko-lett-kiraly-l-norbi-kisfianak-a-rocknagymamaja-az.html