Romokban hever a Barátok közt sztárjának házassága

válás Szőke Zoltán színész kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tönkrement Szőke Zoltán házassága. A Barátok közt sztárja a hírek szerint már hosszú ideje elköltözött családjától. A sorozat stábtagjai szerint régóta nem titok, hogy a színész huzamosabb ideje külön él feleségétől, sőt a hírek szerint új szerelem is van mindkettejük életében - tudta meg a Blikk.

Szőke Zoltán 21 éve szülőföldjén, Újvidéken ismerte meg későbbi feleségét, Anikót, akivel két évtizeden át alkottak egy igazi, tökéletes szövetséget. Úgy tűnik azonban, hogy a közös múlt és az őket összekötő két gyermek sem mentette meg az utóbbi időben megromlott házasságukat, sőt a hírek szerint már mindketten más mellett keresik a boldogságot.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Blikk információi szerint ugyanis a színész és felesége között egyszerűen eltört valami. Ráadásul a baj nem most kezdődött, hanem hosszú hónapokkal ezelőtt. A lap úgy tudja, hogy a ritka hajbetegsége miatt kopasz Szőke Zoltán - aki kedden nem akart nyilatkozni az ügyben - házassága már jó ideje zátonyra futott, olyannyira, hogy a színész már el is költözött a családjától. Pedig az elmúlt évek mindig arra adtak bizonyosságot, hogy feleségével való kapcsolatuk tökéletes.

2050-re kisebbségbe kerülnek a házasok



"Anikóval huszonegy éve vagyunk együtt, igazi középiskolai szerelem a miénk. Azonos a mentalitásunk, gondolkodásunk, a nevelési elveink, szórakozásaink" - nyilatkozta tavaly egy magazinnak Szőke Zoltán. "Aki Újvidékről jött, annak a család szent, az nagy pakkot kapott útravalóul. Elgondolkodtam, tudnék-e együtt élni egy itt született, más közegben nevelődött nővel, és arra jutottam, nem. Nem, mert a szereteten, a gyerekeinken kívül Anikóval minket összekötnek a tradíciók, a neveltetés, a gyökerek, az azonos élmények is. Másrészről pedig engem úgy neveltek, ha elkötelezem magam, maradjak kitartó. És ez boldogság számomra, tehát nem is esik nehezemre" - tette hozzá a színész.

A fenti szavak elszálltak, ahogy az a kapocs is eltűnt, ami összetartotta őket. A lap információi szerint már mindketten másnál keresik a boldogságot. Talán újra rátalálnak.

"A stábban már régóta nyílt titok, hogy Zoli és a felesége szakított. Egyébként nem látszik rajta semmi, kifelé nem mutatja, milyen háború dúl a lelkében" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.