Felesége elárulta, miben hunyt el Komár László

halál Komár László rák (betegség) énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás rock and roll énekes hónapok óta a nyirokmirigyrák végső stádiumában szenvedett, de eltökélten harcolt a gyilkos kórral, amely nyilvánosságra hozását felesége engedélyezte. Ezt a tragikus folyamatot szeptember végétől sajnos felgyorsította tüdőembóliás rohama - írta  Blikk. 

Felesége, Kriszta elmondta, nagybeteg férje agykontrollal is próbálkozott, és egy táltost is felkeresett, de igazán csak egyvalami tudott bármelyik pillanatban javítani az állapotán.

Forrás: MTI/Soós Lajos
Forrás: MTI/Soós Lajos


"A leghatékonyabb csodaszer a kislánya hangja volt. A halála előtti estén is beszéltek, és öröm volt látni, ahogy csillogtak a szemei. Lelkiekről nehéz bármit is mondani, de meggyőződésem, hogy a kis Karolina volt a legfőbb ok arra, amiért Laci addig akart az élők közt maradni, amíg szívvel bírta. Hát, eddig bírta, de elmondani nem tudom, mennyire büszke vagyok rá" - mondta az asszony.

Az utolsó estén Komárt az Ausztráliában élő fia is felhívta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.