Félmilliót egy éjszakáért! - Szexmunkást csináltak volna a ValóVilág sztárjából

szex pénz munka VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csábító ajánlatot kapott a mostanában rapperként jegyzett VV Béci. Az egykori villalakó majdnem bedőlt neki - írja a Blikk.

A 27 éves VV Bécit, aki a ValóVilág után úgy döntött, hogy realitysztárból rapper lesz, igencsak furcsa ajánlattal keresték meg nemrég. Két fiatal nő kérte fel, hogy lépjen fel egy londoni klubban, ahol helyi magyaroknak rendeztek bulit. A lányok ráadásul minden költséget magukra vállaltak volna. A dolog csak azután kezdett gyanússá válni, hogy megbeszélték a részleteket. "Miután visszautaztak, egyre többször kértek meg, hogy kapcsoljam be a webkamerámat, hogy lássanak is, miközben levelezünk. Ekkor már nekem is gyanús volt a dolog" - idézte a ValóVilág egykori sztárját a Blikk. A rapper gyanút fogott és kérdőre vonta a lányokat, akik egyértelműen tudtára adták, mit is szeretnének.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Két képet is kaptam tőlük, azzal a szöveggel, hogy ez lesz az én meglepetésem, ha kiérkezem! Meztelenek voltak a fotókon. Közölték, ne aggódjak, a két táncosomnak is találnak elfoglaltságot, hiszen a privát bulira még más lányok is jönnek, de én a szülinapos ajándéka leszek" - mesélte Béci, aki szerint elég árulkodó jel volt az is, hogy a "megrendelők" megkérték rá, ne tegyen fel a buliig közös képet a barátnőjével.
"A kedvesemnek azonnal feltűnt, milyen erőszakosak, de én csak később jöttem rá, mit is akarnak igazán. Hihetetlen, hogy közel félmillió forintot is kifizettek volna néhány reménybeli éjszakáért! Katasztrófa, hogy ezek a lányok azt hiszik, bármit megtehetnek" - mondta Béci a bulvárlapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.