Bereczki Zoltán válás szerelem Szinetár Dóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, valóban végleg vége Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságának, akik már közös kislányuknak, az ötéves Zorkának is elmondták, hogy már nem alkotnak egy párt.

Úgy tűnik, hogy nincs visszaút: végleges Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válása. A pár már közös gyermeküknek, az ötéves Zorkának is elárulta, hogy a szülei nem közösen képzelik el a jövőjüket, nem alkotnak többé egy párt. "Zorka most lesz ötéves. Okos kislány, akinek ugyanúgy el kell mondani, hogy mi zajlik körülötte. Elmeséltük neki, hogy mi a helyzet anyával és apával. A különélésünk ellenére azonban ugyanúgy rengeteg közös programot szervezünk, mert változatlanul szeretünk együtt lenni" - mondta el a Blikknek Szinetár Dóra, aki azt is kijelentette, hogy kettejük számára biztosan nincs folytatás. Annak ellenére sem, hogy a két énekes a mai napig vállal közös fellépéseket.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Mindenki, leginkább a közönség, azért szurkol, hogy ismét együtt legyünk. De el kell őket szomorítanom, a kedvükért sem leszünk egy pár. Nem tudtuk, hogy a bejelentésünk után hogyan állnak majd hozzánk az emberek, ezért sokáig gondolkoztunk, vállaljunk-e új fellépéseket. De szerencsére kiderült, hogy a nézőket nem zavarja, hogy a koncert után nem egy helyre megyünk haza. Az előadások elején kicsit beszélünk a szakításról, elmondjuk, hogy nem lesz sem verekedés, sem bé­külés, hanem éneklés és reméljük, ők továbbra is örömmel hallgatják és tapsolnak, ha tetszik a produkció! Így sikerül oldanunk a kezdeti feszültséget" - tette hozzá az énekesnő, aki a hírek szerint már régóta más férfit szeret.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.