Vége a szerelemnek! Szakított Bálint Toncsi

válás Tereh István szerelem Bálint Antónia szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tartott sokáig Bálint Toncsi boldogsága, hiszen máris szakított kedvesével, Tereh Istvánnal, az Első Emelet zenészével. A hírek szerint Toncsi nem tudta elfogadni, hogy párja jó viszonyban maradt volt feleségével.

Újra egyedül van Bálint Toncsi, miután - mindössze egyhónapnyi szerelem után - máris szakított párjával, Tereh Istvánnal, az Első Emelet zenészével. Október elején derült ki, hogy az egykori szépségkirálynő újra szerelmes, amikor egy rendezvényen együtt látták őket, sőt fotó is készült róluk. Velük volt a zenész két gyermeke is, és nagyon úgy tűnt, hogy teljes a harmónia. Csakhogy rövid életű volt a boldogság, hiszen mindössze egy hónap elteltével máris vége a szerelemnek.

www.balintantonia.hu - Fotó: Kasza Tibor
www.balintantonia.hu - Fotó: Kasza Tibor

"Már a kapcsolatuk elején is lehetett sejteni, hogy nem lesz ez hosszú életű" - mondta a Blikknek egy zenészkörökben forgó, neve elhallgatását kérő személy. "Többször is volt vita közöttük, de ezt a szerelem első lángjai még leküzdötték, az utóbbi időben viszont egyre többször veszekedtek. Úgy tudom, a vita tárgya leginkább István exfelesége volt. Toncsi nehezen viselte, hogy a zenész a mai napig nagyon jó viszonyban maradt gyerekei anyjával, és napi kapcsolatban vannak egymással. De az is gyakran vezetett vitához, hogy István állítólag sokkal több időt fordított a cégére, mint a szerelmi életére" - tette hozzá az informátor.

Toncsi számára biztosan nem könnyű ismét egyedül maradni, hiszen a Földesi-Szabó Lászlótól való viharos elválása után rettenetesen nehéz évek következtek, ráadásul Toncsi egyedül neveli kislányát is, így biztosan nagy szüksége lenne egy szerető férfi támaszára. Ám úgy tűnik, hogy ezt nem találta meg Tereh Istvánban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.