Titkos segítséget kapott Zámbó Krisztián

X-Faktor akadály Zámbó Krisztián segítség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két titokzatos hölgytől kapott tanácsokat az X-Faktor énekese. Krisztiánnak segítői segítettek legyőzni a gátakat, melyek eddig akadályozták, hogy a maximumot hozza ki magából a színpadon - tudta meg a Life.hu.

Zámbó Krisztián úgy gondolja, ha a lelki és technikai hibákat sikerül legyőznie, remek énekes válhat belőle. Az énekes külső segítséget kapott, ugyanis egy kívülálló személy sokkal jobban látja a problémát, mint az, aki éppen magával küzd.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Folyamatosan harcoltam önmagammal. Azonban nemrég kaptam egy jó tanácsot, hogy ne foglalkozzak se a múlttal, se a jövővel, hanem a jelenben próbáljam a legtöbbet kihozni magamból és én irányítsam a dolgaimat. Két kedves hölgy ült le velem, akik - bár nem pszichológusok - úgy érezték, tudnak segíteni egy mélyebb beszélgetéssel. Sok olyan dologra hívták fel a figyelmemet, amikre eddig nem gondoltam. Úgy látták, hogy van bennem egy különleges energia, amit valamiért visszafojtok, és ha teljesíteni akarok, akkor ezt kell felszabadítanom magamban" - mesélte a Life.hu-nak Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.