Egymillió font értékű tetoválás van Kate Moss hátsóján

Kate Moss műkincs tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is tudtuk, hogy Kate Moss teste sokat ér. A szupermodell karrierje kezdete óta több mint 48 millió fontot keresett. Most azonban kiderült, hogy a bőrén egy 1 millió fontot érő tetoválást visel.

Egészen különleges és értékes tetoválást visel a derekán Kate Moss. A szupermodellt 2002-ben a világ egyik legnépszerűbb és legismertebb képzőművésze, Lucian Freud győzte meg arról, hogy a derekára tetováltasson egy madárpárt. "Lucian azt mesélte nekem, hogy 19 évesen a hadseregben szolgált és a katonáknak házilag készítette a tetoválásokat. Nekem ez nagyon megtetszett és végül hagytam, hogy rábeszéljen, egy madárpárt varrjon a derekamra" - emlékszik vissza Kate, aki már elgondolkodott rajta, hogy milyen értéket is visel. "Egy fanatikus gyűjtő szerintem akár több millió fontot is adna Lucian alkotásáért, de 1 millió fontot biztosan megér" - mondta el a szupermodell, aki nyaralásai során, apró bikiniket viselve már többször megmutatta a nagyvilágnak az értékes tetoválást.

Forrás: AFP, Northfoto, nymag.com
Forrás: AFP, Northfoto, nymag.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.