Külföldön próbál szerencsét a ValóVilág sztárja

külföld hiány szerencse VV Frankie karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldön próbál szerencsét VV Frankie. Az egykor sofőrként dolgozó valóságshow-sztár nehéz szívvel hagyta el hazáját, hiszen itthon kellett hagynia 3 éves kislányát, Mírát - tudta meg a Life.hu.

Sok honfitársunkhoz hasonlóan VV Frankie is úgy érezte, hogy külföldön kell szerencsét próbálnia. Az egykor sofőrként dolgozó valóságshow-sztár most Romániában épít új karriert. És bár reményekkel telve utazott el, kislánya, Míra hiánya mégis megviseli - tudta meg a Life.hu.

"Nagyváradon építek egy új karriert a legjobb barátom kereskedelmi franchise cégében. 250-300 km-re vagyok az otthonomtól és a lányomtól. De igyekszem minden hétvégén otthon lenni vele" - árulta el Frankie, aki megfogadta, hogy amint beindul az üzlet, és megteheti majd, a kislánya miatt egyre sűrűbben jár haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.