öregedés fiatalság Kylie Minogue énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, még Kylie Minogue-ot sem kíméli az öregedés. Az ausztrál énekesnő elárulta, hogy kiborul a saját megereszkedett arcának látványától.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Annak ellenére, hogy a 44 éves Kylie Minogue a mai napig nagyon jól tartja magát és az egyik legtöbbet fotózott popsztár, mégsem elégedett a saját külsejével. Ő maga vallotta be, hogy néha megretten az arcától. Nézd meg galériánkat az énekesnő átváltozásairól!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nem fogok hazudni: sokszor, amikor reggel, smink nélkül belenézek a tükörbe és látom a megereszkedett arcbőrömet, megijedek magamtól. Vagy amikor webkamerán keresztül beszélgetek, és megnézem a kamera képét, olyan, mintha egy Spielberg-film effektezett főszereplője lennék. Ilyenkor azt kérdezem magamtól: ki ez?" - árulta el az énekesnő egy interjúban meglepő őszinteséggel. "Néha megfeledkezem róla, hogy 44 éves vagyok, és előveszem a forrónadrágjaimat a szekrényből, de vannak reggelek, amikor viszont 94 évesnek érzem magam" - tette hozzá Kylie, aki jövőre fogja ünnepelni, hogy 25 éve a popvilág állócsillaga.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.