Tragédia! Lelőtte barátnőjét, majd önmagával is végzett az ismert sportoló

gyilkosság halál Jovan Belcher öngyilkosság tragédia veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze három hónappal közös gyermekük születése után szombaton hajnalban, egy veszekedést követően lelőtte barátnőjét, majd edzője szeme láttára öngyilkosságot követett el Jovan Belcher, amerikai sportoló.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Egy veszekedés után több lövéssel megölte barátnőjét, háromhónapos gyermeke anyját, Jovan Belcher, amerikai focista. A Kansas City Chiefs sportolója ezután a stadionba sietett, ahol edzőjével és a klub menedzserével találkozott, akik csitítani próbálták a felbőszült Belchert. A rendőrség azonnal a helyszínre sietett, de mire megérkeztek, a focista öngyilkosságot követett el. A család és a sportolótársak értetlenül állnak a tragédia előtt, hiszen mindössze három hónapja még minden csodálatosnak tűnt, akkor ünnepelték a fiatal pár első gyermekének születését. "Egy pillanatig sem éreztük veszélyben magunkat, csak szerettük volna megakadályozni, hogy Jovan újabb ostobaságot kövessen el. Sajnos nem sikerült" - nyilatkozta a sportoló edzője.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.