fashion week Videolife Erdőhegyi Brigitta ruha Müller Attila sztár Mujahid Zoli születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fukarkodott bájaival Erdőhegyi Brigitta, aki egyik barátja születésnapjára köldökig dekoltált, csillogó ruhában érkezett. Az énekesnő a Life.hu riporterének elárulta, miért nem fél attól, hogy kiszabadulnak a lenge ruhából a mellei. Nem ő volt az egyetlen áldozata provokatív kérdésekkel érkező riporterünknek, aki Mujahid Zolit szőrtelenítési szokásairól faggatta, Müller Attilát pedig arról, jobb-e a pornós barátnő.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Z9b7oCg3dImBhdvS
Újból meg kellett műteni Schobert Norbithttp://www.life.hu/legykepben/20121206-schobert-norbit-ujra-megmutottek-reka-egyedul-bulizott-a-fitbalance.htmlÚjra egy ágyban alszik Szinetár és Bereczki?http://www.life.hu/legykepben/20121206-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-ujra-egy-agyban-alszik.htmlCicciolina szexmúzeumot nyitott (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121205-cicciolina-staller-ilona-szexmuzeumot-nyitott-meg-budapesten.htmlEgy közösségi oldalról tudták meg, hogy meghalt a lányukhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-jasmine-benjamin-szulei-a-facebookrol-tudtak-meg-hogy-lanyuk-halott.htmlFérjhez megy az RTL Klub időjósahttp://www.life.hu/legykepben/20121204-pataki-zita.htmlVége! Újra szingli Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-muri-eniko-az-xfaktor-sztarja-ujra-szingli-veget-ert-a.htmlAz RTL Klub sztárjába szerelmes Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje-istenes-bence-az-rtl-klub.htmlNem hozott szerencsét a kabala az X-Faktor versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121204-xfaktor-stone-enekes-kabalat-hord-a-nyakaban-amit-ildikotol.html860 millió forintot pezsgőzött el Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/legykepben/20121205-leonardo-dicaprio-harom-millio-dollar-erteku-pezsgot-ivott-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.