Elgázolták és meghalt az ismert énekes lesifotósa

lesifotós gázolás halál Justin Bieber tragédia énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra gázolták azt a lesifotóst, aki Justin Biebert próbálta lefotózni igazoltatás közben. A férfi pechére az énekes pont nem ült az autójában, amit egy barátja vezetett.

A paparazzó Los Angeles utcáin követte a fiatal énekes fehér Ferrariját, amikor az énekes autóját félreállították a rendőrök - írja a TMZ. A fotós férfi szintén lehúzódott, hogy lefotózza a tinisztárt igazoltatás közben. A rendőrök figyelmeztették, hogy a helyszín a sűrű forgalom miatt nem biztonságos, de a paparazzó mégis kiszállt a kocsijából, és ekkor ütötte el egy másik autó. A fotós a helyszínen életét vesztette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A férfi által követett autót ráadásul nem is Justin Bieber, hanem egy barátja vezette, a tizennyolc éves világsztár nem ült a kocsiban a baleset ideje alatt. Az ügyben a Los Angeles-i rendőrség megkezdte a nyomozást, annyi azonban máris kiderült, hogy a gázoló nem fogyasztott sem alkoholt, sem drogot.

Forrás: Blikk.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.