Torzsa Gabi énekesnő celeb The Voice kiesés sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban csak a Voice-ra koncentrált Torzsa Gabi, akinek emiatt kissé romokban hever az élete, amit elhanyagolt a verseny miatt - tudta meg a Life.hu.

Nehéz helyzetben van Torzsa Gabi, aki az elmúlt hónapokban kizárólag a Voice-ra koncentrált és az egyetemi tanulmányait, valamint az egész magánéletét háttérbe szorította a verseny miatt - tudta meg a Life.hu.

Forrás: TV2 Sajtószoba
Forrás: TV2 Sajtószoba

"Romokban áll a lakásom, amit rendbe kell tennem, hogy folytathassam ott az életemet. És az egyetemen is össze kell kapnom magam, mert összesen egy vizsgámat tettem le" - árulta el a politológia szakon tanuló 20 éves lány, akit nem lepett meg, hogy pénteken neki kellett távoznia a Voice-ból. "Nem éreztem teljesen fairnek a helyzetet, hiszen három teljesen profi versenyzővel szemben kellett helytállnom. Nem csodálom, hogy én estem ki, valahol számítottam is rá, hogy nekem kell mennem. Ugyanakkor büszke vagyok arra, hogy eddig is eljutottam" - szögezte le Gabi.

A fiatal lány most abban sem biztos, hogy miként folytatja az életét. "Az éneklés eddig is hobbi volt az életemben és szerintem ezután is ez marad. Lehet, hogy abbahagyom a politológiát, tanítóképzőre megyek és hamarosan tanár néniként kezdek el dolgozni, mert imádom a gyerekeket" - árulta el a tehetség, aki másfél éve van együtt párjával, de közös babát egyelőre nem terveznek. "Még nagyon fiatalok vagyunk, úgyhogy a gyermekvállalás nincs napirenden. Szeretjük egymást, és ha együtt maradunk, előbb-utóbb biztosan lesz saját kisbabánk is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.