Gájer Bálint sírás The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsírta magát Gájer Bálint. A Voice versenyzője könnyekig meghatódott legkisebb rajongóinak levelei láttán - tudta meg a Life.hu.

Elsírta magát Gájer Bálint, akinek a postás váratlanul olyan leveleket hozott, amelyekre nem számított. "A gyermekkori óvodámból a mostani ovisok küldték el a rajzaikat. Csupa pozitív, vidám dolgot rajzoltak és könnyekig meghatottak" - árulta el az énekes, aki azt is megtudta, hogy komoly rajongói is vannak az apróságok között. "Az édesanyám óvónő és az ő kis óvodásai közül sokan rajonganak értem, egyfajta példakép lettem nekik, mint olyan tehetség, aki Marcaliból, egy kisvárosból, kitartással és szorgalommal végre elérte a célját."

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Bálintnak a nagy hajtás és megfeszített tempó mellett különösen nagy szüksége volt erre az örömteli eseményre. "Eddig nem éreztem, hogy mennyien támogatnak, viszont múlt péntek óta egyre többen biztosítanak a szeretetükről. A gyerekek levelei is olyan érzelmi töltést adnak, amire nagy szükségem van, hogy elhiggyem, igazán szeretnek" - mondta a versenyző, akinek nemcsak az egykori óvodájából, hanem általános iskolájából is rengetegen szurkolnak. "Kiderült, hogy a volt sulimban tablót készítettek és a diákok egymást biztatják, hogy szavazzanak rám, az iskola büszkeségére" - nevetett az énekes, aki azt tervezi, hogy a Voice végeztével ellátogat legkisebb rajongóihoz.

Facebook
Facebook

Megható rajzokat küldtek ovis rajongói Gájer Bálintnak

"Februárban elutazom Marcaliba és meglátogatom az ovisokat, akiktől kaptam ezeket a rajzokat. Ha ott is úgy áramlik majd felém a szeretet, ahogy ezekből a levelekből, akkor biztosan nem tudok majd ellenállni és elsírom magam" - tette hozzá Bálint, akinek az ovisok is drukkolnak, hogy ma este tovább jusson, és bekerüljön a Voice január 25-i döntőjébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.