Glee (sorozat) szex sorozat Mark Salling erőszak per sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt barátnője beperelte Mark Sallinget. A Glee sztárja a vád szerint erőszakosan közösült expárjával, és az aktus során gumióvszert sem használt.

Erőszakos szex miatt perli volt barátnője Mark Sallinget, aki a vádak szerint nem viselt az aktus során gumióvszert, holott a barátnője ragaszkodott hozzá - írja az E!online. A Glee sztárját Roxanne Gorzela perli egy 2011-es eset kapcsán, amikor intim tennivalóba kezdtek egymással, és Mark csupasz hímtagját bedugta a hölgy vaginájába, annak ellenére, hogy az szépen megkérte, előtte húzzon rá egy óvszert.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hogy miért csak most jutott a szemérmes lány eszébe, hogy az akkor neki nem esett jól, nem tudni. Az eset után nagyon aggódott, hogy elkapott valamilyen fertőzést, és a visszautasított telefonhívások után személyesen kereste fel Markot, aki mérgében kicsit bántalmazta is fizikailag.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.