Keményen küzd az erotikus kisugárzásért a Barátok közt Nórája

Varga Izabella színésznő Barátok közt tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sorozat Balogh Nórája, Varga Izabella egy időre kilép a megszokott szerepből és új feladatkörben próbálja ki magát, amelyről örömmel mesélt a Life.hu újságírójának.

Izabella az RTL II-n induló Szombati Esti Láz című műsor egyik szereplője lesz, és Cseh Szakál Tibor táncossal szeretne majd a zsűrinek és a nézőknek bizonyítani. A páros a táncpróbákon napról napra lépésekkel és koreográfiákkal küzd. A színésznő elmondása szerint messze vannak még a végeredménytől.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nulláról indulunk és valami nagyon jónak kell megszületnie a végére. Aki belép a próbaterembe, az láthatja, mennyire nem laza, ami éppen ott zajlik. Nagyon sokat gyakorolunk, kemény küzdelem folyik, és sok mindennel kell megbirkózni ahhoz, hogy összejöjjön egy-egy lépéssor, amivel már Tibi is elégedett. Erotikus kisugárzású akkor lesz a tánc, ha már eleget próbáltunk, és közeledünk a kész koreográfia felé. Amúgy a próbák minden pillanatát élvezem. Nehéz munka átállni a táncra mint új kifejezőeszközre, ezért most inkább a technikai tudásra gyúrunk" - mesélte Izabella.

Nem Izabella az első sorozatszereplő, aki tánctudását is megcsillogtatja a Szombat Esti Lázban. Kiss Ramóna és Ábrahám Edit is bebizonyította már, hogy nemcsak színészként, de táncosként is megállja a helyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.