Gazdasszonyt nevel partneréből az RTL sztárja

gazdaság balettrúd Szilveszter gazda tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nap mint nap a mezőgazdaságban használatos kifejezésekkel bővül a táncoslány szókincse, aki a Szombat Esti Láz című produkcióban Szilveszter gazda párjaként egyre jobban belelát a vidéki életbe.

Nemcsak Szilveszter gazda tánctudása fejlődik a közös munka során, de táncospárja, Molnár Andrea is lassan jártasságot szerez a vidéki élet tennivalóiban. Szilveszter gazda otthagyta a gazdaságot, az élet nélküle is továbbfolyik, de ezt több száz kilométerről, a fővárosból kell irányítania a férfinak.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Épp holtidény van a gazdaságban, most tudnak nélkülözni. Egy barátom besegít a tennivalókba, az állatokat ugyanúgy minden nap meg kell etetni. A szüleim is ránéznek, ellenőrzik, amit kell, én pedig telefonon irányítom a dolgokat, és megoldom, ha fennakadás adódik" - mesélte Szilveszter gazda, akit Andi kifejezetten humoros férfinek ismert meg. Szilveszter gyakran megnevetteti őt a vidéki kifejezései pesti alkalmazásával.
"A legviccesebb, amit tőle hallottam, az a straifa kifejezés. Ezzel illette Szilveszter a balettrudat, de ezt a szót a gazdaságban a lovakat elválasztó rúdra használják. A straifa teljesen olyan méretű és magasságú, mint a balettrúd. Naponta hallom, hogy mi minden kell egy gazdaság működtetéséhez, a műtrágya érkezésétől kezdve a helyi apró balesetekig képben vagyok a teendőkkel. A műsor végére igazi gazdasszony válik belőlem" - nevetett Andi, aki alig várja, hogy személyesen is eljusson Tiszajenőre. A hallottak alapján ki nem hagyná, hogy megismerje a falu lakóit, akik Szilveszter szerint pont olyan lökött figurák, mint az Üvegtigris című film szereplői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.