Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hazatért Angliából VV Fecó, ott ugyanis nem járt sikerrel. Itthon amellett, hogy segélyekből él és ha szezon van, dinnyét árul, most a vasazással is megpróbálkozik. Ráadásul Budapesten - írja a Blikk.

"Sajnos nem vagyok én senki, és soha nem is voltam. Csak azért, mert a ValóVilágban szerepeltem, nem jobb az életem. Sőt! Ugyanúgy kínlódok, mint előtte. Sosem szégyelltem a dinnyézést" - meséli a valóságshow-hős, annak ellenére, hogy tavaly nyáron 150.000 forintra büntették, amiért illegálisan árult.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Dinnyézni azonban nem lehet az év bármelyik szakában, így Fecónak egyelőre más megoldást kell találnia. A sztár jelenleg segélyből tartja el a családját, akikkel hamarosan a fővárosba szeretne költözni. Ha pedig ez megtörténik, Fecó belevág a budapesi vasbizniszbe.

"Vagy lopsz, csalsz, hazudsz, vagy kétkezi munkával próbálsz érvényesülni" - vallja Fecó, akinek így marad a vasazás."Nem tudom, Pesten mi a szokás, de majd belejövök! Szerintem egy kis pénzt össze tudok majd szedni belőle" - állítja.

 

Elütötte egy autó az ismert magyar énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130205-elutotte-egy-auto-juttat-a-josh-es-jutta-formacio-enekesnojet.html A legnagyobb sztárok fogtak össze a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-jaksity-kata-kepes-andras-kulka-janos-es-pal-denes-osszefogtak.html Elhagyja az országot az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130205-elhagyja-franciaorszagot-az-ismert-szineszno-monica-bellucci-es-ferje-vincent.html Szemet hunyna az énekesnő szerelme félrelépésénhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-lola-enekesno-megbocsatana-szerelmenek-brasch-bencenek-ha-mas-not-csokolna.html Öccse szerelmi életétől függ a Szombat Esti láz táncosának sikerehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-vastag-csaba-szombat-esti-laz.html