Komár László özvegyét megfélemlítette, hogy az októberben elhunyt énekes negyedik felesége, aki közös kislányuk anyja, egy ügyvéd és ismeretlen emberek társaságában, előzetes bejelentés nélkül kivonultak a házához.

Komár László özvegye, Krisztina arra lett figyelmes, hogy a minap több ismeretlen és ismerős ember jelent meg annál a háznál, amelyben Komár Lászlóval együtt éltek a nagybeteg énekes utolsó hónapjaiban. Az asszony úgy véli, ingóleltárt akartak készíteni. A ház körül megjelent egy hagyatéki előadó, Komár László előző felesége, aki közös kislányukat képviseli, ügyvédek és ismeretlen személyek is - írja a Blikk.

Fotó: TV2

"Szerintem meg akartak félemlíteni, és el kell ismernem, sikerrel jártak" - nyilatkozta a bulvárlapnak az özvegy, akit meglepetésként ért a kivonulás, mivel előzetes értesítés nélkül érkeztek. "Nyilván azzal a szándékkal, hogy bejöjjenek a házba és mindent listába vegyenek." Az asszony azt állítja, nem ez a kivonulás a hagyatéki ügy egyetlen furcsasága, ő azonban az eljárás végéig nem szeretne beszélni ezekről.

Ahogy a Life.hu már megírta, az asszony hatmillió forintos jelzáloghitelt örökölt, azonban fogadkozott, visszatörleszti a tartozást és megtartja azt a házat, amelyben közel 20 évig együtt éltek és amelyhez megannyi emlék fűzi. Krisztina és Komár László 2004-ben költöztek külön és váltak el. Komár László új felesége 2004 októberében adott életet kislányuknak, Karolinának. Válásuk 2011 végén zárult le, ami után Komár László titokban vette el Krisztinát, aki végig a súlyosan beteg énekes mellett volt.

Komár László legnagyobb csalódásahttp://www.life.hu/legykepben/20121111-komar-laszlo-legnagyobb-csalodasa.html Így búcsúztatták el barátai Komár Lászlóthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-komar-laszlo-67-evesen-halt-meg-temetese-az-ujkoz.html Elbúcsúztatták Komár Lászlóthttp://www.life.hu/life/galeria/20121106-elbucsuztattak-komar-laszlot.html Hajdú Péter leleplezte Komár László titkát - Az elhunyt énekes vette el Zalatnay szüzességéthttp://www.life.hu/legykepben/20121101-komar-laszlo-magyar-enekes-vette-el-zalatnay-sarolta-magyar-enekesno.html Komár László imádott édesanyja mellé lesz eltemetvehttp://www.life.hu/legykepben/20121021-edesanyja-melle-temetik-el-komar-laszlot-a-vegrendeleteben-irta-le.html Bírósági idézést kapott halála után Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-komar-laszlo-magyar-enekes-birosagi-idezest-kapott-halala-utan.html 40 másodperc alatt omlott össze Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-komar-laszlo-magyar-enekes-40-masodperc-alatt-omlott-ossze.html