musical Puskás Peti Szerednyei Béla szerep színház macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalon került egy legendás musicalbe Puskás Peti, aki a 30 éves Macskák című darab új generációjának tagjaként lép színpadra.Egy közismert és népszerű színész, Szerednyey Béla által először megformált legendás macska, Micsel Rumli szerepét vette át a Madách Színházban.

"Javasolták, hogy mindenképpen nézzem meg az első előadások egyikét, amikor még Szerednyey Béla játszotta a szerepemet. Nemsokára kapok egy, még a '80-as években készült videokazettát, amelyen megnézhetem kollégám alakítását, aki 8 évvel ezelőtt szállt csak ki a musicalből. Biztattak, ha tetszik az előadása nyugodtan csenjek el tőle egy-két trükköt, nem fog ezért haragudni" - árulta el Peti, aki mindig úgy gondolta, hogy a színészet nem egy nyugdíjas állás, de most akár ezt a lehetőséget is realizálhatónak látja.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Klassz lenne öreg macskaként nyugdíjba vonulni, akár 30 évig is szerepelhetnék a darabban" - nevetett Peti, akinek egy egykori macska csak ennyit mondott: "Az első 10 évben nagyon fogod élvezni."

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.