Papp Gergő SuperTv2 színésznő A Nagy Duett jelmez Szulák Andrea sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi dominaszerkóban lépett vasárnap a SuperTV2 színpadára Szulák Andi, akinek egészen különleges jelmezt alkottak erre az alkalomra - tudta meg a Life.hu.

Egyre szélsőségesebb ruhákban lép színpadra a Szulák Andi-Papp Gergő páros. Múlt vasárnap az énekesnő igazi dominajelmezben, maszkban, aranyszínű karmokkal énekelte el Lady Gaga egyik legnagyobb slágerét, a Bad Romance-t. Kasza Tibi a produkciót látva csípősen meg is jegyezte, hogy olyan ez a jelmez, akár egy swingerklub farsangi fellépőinek ruhája.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu


"Színésznőként, ha a produkció megkívánja, a legszélsőségesebb jelmezeket is felveszem. Ez ezúttal sem okozott gondot, bár meglehetősen nehéz volt a rajtam lévő, kristályokkal kivarrt póló" - árulta el Andi.

Az sem véletlen, hogy az énekesnő súlyosnak érezte a kreációt. "Több száz kristály díszítette a pólót, amit a kolléganőm 3 nap alatt varrt fel, miután - Andival egyeztetve - megterveztük a ruhát. Lady Gaga videoklipje inspirálta ezt az extrém ruházatot, amelyhez egy szintén kristályokkal kirakott aranycipőt adtunk Andira és az egészet aranypapírból készült karmokkal tettük még különlegesebbé" - tette hozzá Kisprumik Ádám, A Nagy Duett stylistja, aki az énekesnő párját, Papp Gergő Pimaszurat is Lady Gaga stílusában öltöztette fel.

"Andival nincs nehéz dolgom, mert profi színésznőként nyitott a szélsőségekre" - tette hozzá a divatszakember.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.