szavazat Nagy Duett hálózat sms telefon Csézy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliomos kedvese küldi a kimagasló számú SMS-eket Csézyre és párjára, Gesztesi Károlyra, ami kiverte a biztosítékot A Nagy Duett jóval szerényebb anyagi körülmények között élő, ám tehetséges énekeseinél.

Nem titok, sőt a SuperTV2 stúdiójában mindenki arról suttog, hogy Csézy minden alkalommal kedvesének, Szabó Lászlónak köszönheti a sok szavazatot.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A hatóanyag-kutatóként aposztrofált férfi étrendkiegészítő termékeire egy hatalmas MLM értékesítési rendszert épített fel. Bár adótartozás miatt egymás után szűnnek meg a cégei, a forgalmazás továbbra is szárnyall, a gyártás joga egyik cégből a másikba kerül át.
"A vállalkozás 17 éves múlttal rendelkezik az étrend-kiegészítők és a wellness-piac területén. A fő értékesítési formája MLM (multilevel marketing) rendszerben épül fel" - olvasható a honlapjukon. A multilevel marketing rendszer lényege, hogy az értékesítés az ismerősök felé történő ajánlás által történik, a vállalattal alvállalkozói rendszerben. Így a hálózatnak több ezer tagja is lehet, akik közül sokan rendelkezhetnek céges mobiltelefonnal. A kutató egyik cégcsoportja kapta az étrendkiegészítő gyártás területén a legnagyobb, 200 millió forintos büntetést, a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen gyakorlat miatt.
"Személyi kultusz van a cégnél, Szabó úr a cég atyja, csak egy szavába kerül, és mindenki küld legalább egy SMS-t a kedvesére" - tudtuk meg egy, a cégnek dolgozó alkalmazottól.

"Úgy tudom, másfél millió forint értékben érkeznek adásonként az sms-ek rájuk, ennyit az én összes ismerősöm sem tud összedobni "-háborgott Cseke Katinka.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.