Hal a tortán Király Linda szerelem énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda a SuperTV2-n futó Hal a tortán szerdai adásában bepillantást engedett az otthonába. A vendégei egy trendi, csajos lakást vártak, de meglepetés érte őket, mert az énekesnő és párja klasszikus stílusban rendezték be otthonukat.

Lindát nemrég jegyezte el barátja és nagyon örültek, amikor rátaláltak a hangulatos budai lakásra.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"Ez a lakás az első közös otthonunk a párommal, és bár egyelőre albérlet, örülünk, hogy sikerült rátalálni. A nappalink kicsit szedett-vedett, mivel sok bútor kölcsönben van nálunk" - mesélte Linda, aki azt is elárulta, hogy melyik bútorhoz ragaszkodik leginkább.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"A kedvenc darabom az '50-es években készült bárszekrény, aminek ha felnyitjuk a tetejét, egy bakelit lemezjátszó is található benne. Örülök, hogy sikerült ráakadnom. A párom itthon dolgozik, ezért neki van egy dolgozórésze, ő rajzművész és képregényeket készít. A fürdőszoba retro stílusú, ami nagyon izgalmassá teszi a hangulatát. A lakásba leginkább azért szerettem bele, mert csodálatos kilátás tárul elénk a Parlamentre és a Lánchídra" - tette hozzá Linda, akinek karrierje nemrég A Nagy Duett kapcsán fordulóponthoz ért, mert olyan sok arcát mutathatta meg a közönségnek, amire eddig nem nyílt alkalma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.