Nekiment Fábry exszeretőjének Hajdú

vita szex Frizbi Hajdú Péterrel Hada Renáta viszony Frizbi Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keményen összeszólalkozott  Hajdú Péter és Fábry Sándor egykori szeretője, Hada Renáta - tudta meg a Life.hu a Frizbi szerdai adásának felvételén.

Hajdú Péter feszült hangulatban beszélgetett Hada Renátával, aki azzal vált ismertté, hogy néhány hónapja elárulta: évekig volt Fábry Sándor szeretője. Amikor Hajdú Péter a viszonyról próbálta faggatni az újságírónőt, ő idegesen utasította vissza a kérdéseket.

"Te jól érzed magad attól, hogy folyamatosan felülkerekedsz rajtam? Megbeszéltük, hogy nem ezért jövök. Nem arról írtam alá, hogy a bugyogómban turkálj, vagy Fábry Sándorról beszéljünk" - fakadt ki egy ponton Renáta, aki állítja, hogy exszeretője nem is áll szóba Hajdúval. A Frizbi műsorvezetője azonban ezt cáfolta.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Engem Fábry felhívott, hogy ne hívjalak meg téged a műsorba. Ennyire nem beszélünk egymással"- reagált Hajdú, aki arra is rákérdezett, hogy vajon üzleti céllal állt-e elő Hada Renáta a viszonyuk történetével. "Véletlenül alakult úgy, hogy épp az új könyved megjelenésekor adtál interjút a viszonyról?" - tette fel a kérdést vendégének, aki állítja, nem tudatosan alakította így a dolgokat, sőt azt is kijelentette, hogy a Playboyban sem csak azért szerepelhetett, mert Fábry exszeretőjeként nevet szerzett magának.

Annak ellenére, hogy saját magánéletéről már nem szívesen beszél, következő könyvében ismert emberek hálószobatitkait fogja kiteregetni az írónő, aki elmondta: férjnél van és a legnagyobb boldogságban él párjával. Amikor Hajdú Péter felvetette, hogy néhány napja a legnagyobb közösségi oldalon megjelent egy kiírás, mely szerint szakított, Hada Renáta ezt határozottan tagadta annak ellenére is, hogy az üzenetet az ő mobiljáról írták ki az oldalára.

A kemény interjút Hajdú így zárta: "Renáta, köszönöm, hogy majdnem őszintén tudtunk beszélgetni."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.