színésznő Reese Witherspoon letartóztatás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre senki nem számított volna, de mégis igaz: letartóztatták Reese Witherspoont.

A 37 éves színésznőt és férjét, Jim Tothot péntek éjszaka, Atlantában fogták el a zsaruk, ahol Reese legújabb filmjét, a The Good Lie-t forgatta. A páros azért szúrt szemet, mert autójukkal a szembejövő sávban hajtottak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Azonnal őrizetbe vették mindkettejüket; mert azt gyanították, hogy valamilyen tudatmódosító szert használtak. A férfit a helyszínen megszondáztatták, felesége az autóban maradt. Witherspoon nagyon kiborult a rendőri intézkedés miatt, és folyamatosan azt kérdezgette "Tudják, hogy ki vagyok én? Ha nem, hát mindjárt meg fogják tudni."

Fenyegetőzése ellenére azonban fogdába került és hajnali négy óra körül engedték csak szabadon férjével együtt. Hétfőn kell megjelenniük a bíróságon a történtek kapcsán, csakhogy Reese már nincs is a városban, épp New Yorkban forgat, így kérdéses, hogy képviseli majd magát a kellemetlen ügyben.

Végre gyémánthoz jutott Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20130419-csobot-adel-enekesno-gyemantot-csiszolt-es-probalt.htmlÁthajtott autójával barátnőjén a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20130421-leutotte-es-athajtott-autojaval-baratnojen-coolio-az-ismert-rapper-akit.htmlA bostoni robbantás merénylője megnémulthttp://www.life.hu/legykepben/20130421-bostoni-robbantas-a-feltetelezett-merenylo-dzsohar-carnajev-a-torkan.htmlTerhesen fotózta barátnőjét Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130419-polgar-krisztina-egykori-szepsegkiralynot-7-honapos-terhesen-debreczeni-zita.htmlBerki Krisztián tartja formában Sarka Katáthttp://www.life.hu/legykepben/20130419-sarka-katat-ferje-hajdu-peter-baratja-berki-krisztian-edzi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.