divatbemutató műsorvezető fogyás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épphogy csak lejött a kifutóról, úgy, ahogy öltözve volt, alkalmi ruhában pattant lovagja motorjára Mádai Vivien - észlelte a Life.hu.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A divatbemutató képeit nézd meg galériánkban!

Életében először állt kifutóra az alakja miatt sokat kritizált Mádai Vivien, akinek semmi probléma nem volt a sötétkék maxiruhába bújtatott testével. Vivien, amióta nem képenyős feladatára görcsöl és a háttérben dolgozik szerkesztőként, jócskán lefogyott.
"Én is látom, hogy sokkal jobb lett az alakom, de elárulom, hogy ez nem tudatos fogyókúra vagy kőkemény sportolás eredménye. Valahogy megnyugodtam a szerkesztő-riporteri munkámtól és csak olvadnak le rólam a kilók. Nem méregetem magamat, csak a ruháimon látom, hogy fogytam. A jó közérzetemhez az is hozzátartozik, hogy a házigazdája leszek az MTVA Legenda című zenés showj-ának. Épp egy megbeszélésre tartunk műsorvezető társammal, Harsányi Leventével, aki motorral jött értem és repít a divatbemutatóról egyenesen a tárgyalásra" - osztotta meg velünk Vivien.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A divatbemutató képeit nézd meg galériánkban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.