színésznő Barátok közt lopás Csomor Csilla sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő pénztárcáját egyik előadása után lovasították meg - tudta meg a Life.hu.

Csomor Csilla a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg követőivel, hogy milyen kellemetlen incidens érte.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub



"Ma a szentendrei Pest Megyei Könyvtárban megléptek a pénztárcámmal. Azt is tudom, hogy ki volt, hisz beszéltem vele! Hihetetlen, hogy egyfelől öröm, szeretet és siker vett körül a Déryné estem kapcsán, másfelől ilyen kellemetlen élményben lett részem a mai napon. Bízom a gondviselésben!"- írta a Barátok közt egykori sztárja, aki később feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

"A feljelentés megtörtént ismeretlen tettes ellen, hiszen nem ismerem, csak beszéltem vele, mert információt kértem az intézményben, ahol besurranó volt! Az, hogy tudom, ki volt, nem jelenti azt, hogy ismerem! Beszéltem vele, mert azt hittem, az intézményhez tartozik. Az öltöző előtt állt. Gondoltam, csak nem engednek be boldog-boldogtalant a backstage-be..." - tette hozzá kommentben a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.